fredag 6 december 2013

Veckobrev vecka 49

Nu tycker både eleverna och jag att det ska komma snö. Vi har väntat hela dagen på att snön ska komma. Nu snöar det visserligen men det blir inte mycket på marken. Vi hoppas att vintern sätter igång ordentligt snart!

Idag har grupp 2 bakat pepparkakor. Det blev många fina båtar, grisar, hjärtan och gummor. Grupp 1 arbetade under tiden på datorerna. 
Idag har jag även introducerat vår nya belöningsburk. Den ska vi tillsammans fylla med pastafjärilar. När den är full har vi tillsammans bestämt att vi ska åka till Lek och Bus. Detta ser vi mycket fram emot! För att man ska få lägga en pasta i burken ska man göra bra saker. t.ex. räcka upp handen, lyssna på kompisarna när de pratar, sitta tyst på samlingen, jobba bra och koncentrerat, vara snäll mot kompisar. Idag har alla jobbat väldigt hårt för att få pasta och se vi har fått en hel del :)


Den här veckan har vi även skrivit klart våra brev till er föräldrar. Information och brev kommer nästa vecka. Det ska bli mycket spännande att läsa era svar!På tisdag nästa vecka är det Nobeldagen. Detta kommer vi att fira hela skolan med prisutdelning på morgonen (vi är med och tävlar med våra teckningar vi ritade förra veckan) och på lunchen kommer det att vara "Nobelmiddag". Vi i klassen tänkte även ha Nobelfest på eftermiddagen med popcorn och dans. Eleverna får gärna ha fina kläder på sig för att förhöja stämningen. Nästa vecka händer det mycket. Det är Luciarepetition på måndagsmorgonen, Nobeldag på tisdag, Julvandring i S:t Erikskyrkan på onsdag, Luciatåg på torsdag och på fredag är det Lucia (5:orna är det som har Luciatåg för skolan).Hoppas ni får en trevlig och snörik helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar