onsdag 4 december 2013

Onsdag 4/12

Idag är jag åter på skolan efter två dagar hemma med sjukt barn. Under måndagen och tisdagen har eleverna arbetat på. De har läst böcker och haft de ordinarie praktiska ämnena. 
Det har även brutit ut magsjuka i klassen. Flera elever har varit eller är hemma för magsjuka. Jag vill påminna alla om 48-timmars regeln. Dvs. eleverna måste vara hemma minst 48 timmar efter senaste kräkning eller diarré. Här i skolan arbetar vi med att eleverna ska tvätta händerna ofta och ordentligt, både med tvål och vatten!

Idag har grupp 2 haft SO och skrivit klart sina brev och grupp 1 haft No. På No:n fortsätter de att arbeta med vattnets olika former, vilket de har blivit väldigt duktiga på. Imorgon byter vi så att grupp 1 skriver klart sina brev. Förhoppningsvis hinner alla klart med sina brev imorgon så att vi kan posta dem på fredag eller början på nästa vecka. Eleverna är jätteduktiga på att skriva och tycker att det är väldigt roligt.

Nu är eleverna och simmar och sedan ska vi ha högläsning.


Läxor:
Eftersom jag inte varit här har inte läxorna kommit hem som de brukar. Imorgon arbetar vi med sv-läxan här i skolan så den kommer hem imorgon. Tyvärr blir det ingen ma-läxa den här veckan utan den kommer hem nästa vecka istället. Sista veckan blir det ingen läxa eftersom det är avslutning på fredagen. Det kommer istället en lovläxa som eleverna får att göra under lovet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar