fredag 20 december 2013

Veckobrev vecka 51

Så var den här terminen och året slut! Tänk vad det har gått fort. Det har varit en termin som präglats mycket av att få ihop en ny klass och ny personal, vilket jag tycker att vi har lyckats med. Eleverna känns trygga i gruppen och de är sjyssta mot varandra. Terminen har även varit full av skolarbete och vi har gjort mycket roligt och lärorikt tillsammans. Alla elever har utvecklats och lärt sig mycket. De nya ettorna har lärt sig att skriva sina namn både på dator och för hand. De äldre eleverna har lärt sig 10-kompisar i matematiken, läsa med ett större flyt samt automatisera läsningen av vanliga ord. Det är jättekul att följa alla elevers framgångar! 

Den här veckan har vi avslutat det vi har arbetat med. Brevprojektet var jättespännande. Vi har fått brev både från föräldrar och en mormor. Eleverna tyckte det var väldigt spännande att jämföra hur gamla allas föräldrar var och vilken färg som de gillade. 

Idag har vi varit ute på skolgården och dansat "Polynäs". Hela skolan var med och dansade, vilket var väldigt kul. Det kommer säkert upp video och bilder på hemsidan, så håll utkik där. 

Vi har även haft årets sista träslöjd och vi avslutade dagen med klassens timme innan vi gick ut på skolgården för avslutning. 

Nästa termin börjar den 8/1 enligt schema. Glöm inte badkläder! Det kommer att komma nya scheman för nästa termin, men onsdagens bad ligger kvar.

Läxa:
Idag kommer även en jullovsläxa med hem, en tankekarta som eleverna kan rita i eller skriva i. Tankekartan kommer vi sedan att utgå ifrån när vi kommer tillbaka och eleverna ska berätta och skriva om sitt lov. Vill man även skriva i helgdagboken så går det bra.


Till sist önskar vi i 1-4A er alla
God Jul och Gott Nytt År!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar