fredag 13 december 2013

Veckobrev vecka 50

Så är Luciaveckan här och snart slut. Den här veckan har handlat mycket om julen och Lucia. Vi har övat och framfört vårt eget Luciatåg och idag tittade vi på femmorna som sjöng för oss i matsalen. Vi har även varit på julvandring och lärt oss om den första julen när Jesus föddes. 

I tisdags hade vi en fin och rolig Nobeldag. Jättekul att så många elever kom i fina kläder! 

På engelskan håller vi på med kroppsdelar; hand, arm, leg, foot, head, nose, eye, mouth, ear bland annat. Vi tittar på filmer, sjunger sånger och spelar spel (memory). 

Nästa vecka kommer vi att avsluta det som vi har arbetat med de sista veckorna, bland annat breven till er föräldrar som vi skickade igår. Vi hoppas att de kommer fram ordentligt idag eller på måndag. Glöm inte att svara på breven och skicka tillbaka dem så att vi har dem på skolan senast torsdag!

På onsdag nästa vecka är det julpyssel i hela vårt hus. Vi kommer att gå runt på några stationer och pyssla. På fredag är avslutningen kl 14.00, så det är en vanlig skoldag på fredag innan avslutningen. 

Jag kommer även att skicka hem en lovläxa nästa vecka (en tankekarta som eleverna skriver eller ritar i som stöd för sitt berättande när de kommer tillbaka). 

Trevlig 3:e advent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar