fredag 21 februari 2014

Veckobrev vecka 8

Den här veckan var väldigt annorlunda. Eftersom flera av oss vuxna var borta av olika anledningar så har skolarbetet inte blivit som planerat. Eleverna har arbetat med det som de känner igen och repeterat sina kunskaper både i svenska och matematik. Trots att det varit lite personal har eleverna varit väldigt duktiga och hjälpt assistenterna. När jag kom tillbaka i torsdags var det betydligt mer pasta i pastaburken än det var förra veckan. Detta visade eleverna stolt och det visar även att de varit snälla under veckan. 

Idag hade vi avslutning på skolans os-veckor. Vi hade en avslutningsceremoni på skolgården där det delades ut priser i två kategorier: skolans kämpe och skolans fair play. Vi gratulerar Hugo som vann skolans kämpe under os-veckorna! Rektorn släckte även os-elden.  
Igår och idag har det till elevernas stora förtjusning varit fullt med snö på skolgården. De har åkt stjärtlapp och byggt snögubbar på rasterna. Den här fina snögubben byggde Emma och Max idag!
På so:n har vi börjat med brandmän och idag tittade grupp 2 på Halvan och brandbilen och sedan målade de brandbilar. Grupp 1 hade No där de tittade på en film om ekorrar. 

Idag var det ingen träslöjd utan istället hade vi bio och tittade på film. Eleverna gjorde biljetter och sedan tittade vi på Scooby-Doo. På engelskan arbetade vi vidare med djuren som eleverna själva har valt att de vill lära sig. Vi avlutade dagen med klassens timme. 

Jag vill även informera om att utvecklingssamtalen kommer under v 14 och 15. Efter lovet skickar jag ut tider som man kan välja mellan. 

Nästa vecka är det sportlov och jag hoppas att ni alla får en skön vecka! Jag påminner om att skriva i helgdagboken så att eleverna kan berätta och skriva mer om sitt lov när de kommer tillbaka till skolan. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar