fredag 11 oktober 2013

Veckobrev vecka 41

Denna vecka har varit väldigt kort för mig eftersom jag har varit sjuk. Även eleverna hade en kortare vecka då det var studiedag i måndags. 

När jag var borta så har ändå eleverna arbetat på tillsammans med assistenterna. De har fortsatt med sina arbeten i matematik och svenska. På so:n har vi börjat arbeta med tidslinjer och med begreppen idag, igår, imorgon (några har gått in på i förrgår och i övermorgon). Vi pratar mycket om hur en kalender är uppbyggd, med dagar, veckor och månader. 

Eftersom jag var sjuk så har inte läxorna kommit hem som de ska. Det har inte blivit några ma-läxor och sv-läxorna kom hem igår. Nästa vecka kommer ma-läxan på måndag och sv-läxan på tisdag.

Idag på engelskan gick eleverna ut och tittade på de olika färgerna i skogen. Sedan hade de klassens timme där Hugo hade bestämt dansstopp och gömma nyckeln.

Vi har vattkoppor som går i klassen. Om era barn inte har haft vattkoppor så håll gärna utkik om det kommer. Har ni frågor kan ni kontakta skolsköterskan Charlotte. 

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar