fredag 16 maj 2014

Veckobrev vecka 20

Den här veckan har gått fort! Vi har så mycket att göra nu så tiden bara flyger iväg. Den här veckan har handlat mycket om de nya klasserna till hösten och vi har skrivit upp och visat med foton vilka som ska gå i vilken klass. De elever som ska byta till 4-6 B har varit inne och "provjobbat" hos Marina, vilket var jättebra. 

På so:n har vi fortsatt med böckerna om brandkåren. Vi har tittat på film, pratat om och ritat vad brandmännen har på sig och varför de har det. 

I både svenska och matematik arbetar vi vidare, men vi börjar inte med något nytt nu utan befäster de kunskaper vi fått under året. 

Nästa vecka är jag på kurs hela veckan. Assistenterna håller i undervisningen. Om ni behöver meddela er med dem så ring till klassrummet och lämna ett meddelande så hör de av sig (tel: 08-594 96 737).

Idag kom jag lite senare och det är så härligt att komma till skolan och mötas av eleverna. De blir så glada och vill berätta allt de har gjort när jag inte var med. Det ska bli väldigt kul att komma tillbaka efter en vecka!

Jag vill även påminna om friidrottsdagen på måndag. Då ska eleverna ha med sig matsäck och bra kläder som de kan springa och hoppa i. 

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar