fredag 11 november 2016

Viktig information samt foton från veckan

Hej alla,

Info från Rösjöskolan

I dagsläget har inte grundsärskolan någon representant i Rösjöskolans föräldrarråd. Detta behövs då vi är en och samma skola trots skilda skolformer. Vänligen kontakta klasslärare om du är intresserad.

På tisdag den 15 november hålls en föreläsning i skolans matsal - Motorik för lärande. Om intresse finns är ni hjärtligt välkomna.

Öppet hus för grundsärskolan har vi planerat till tidig vår 2017 och det kommer att ske under skoltid. Vidare information om detta kommer senare. Det blir en chans för oss att visa vår verksamhet när ansökan till nästa läsårs skolor är aktuell. Det betyder att både våra nuvarande elever med familjer och eventuella sökande närvarar.

I hela skolan jobbar vi med språkbruk och hur vi pratar till varandra. Våra elever i klassen har samtliga ett väldigt bra bemötande av andra elever och personal. Men ibland får de höra "svärord" på skolgården eller i korridoren. Vi har i klassen pratat om andra ord som är trevligare att använda och uppmuntrar våra elever till att kommunicera för att undvika konflikter.

Nedan - foton från veckan

Klassvärden välkomnar oss till skoldagen.


Tallinje 0-100


Vilket vinterlandskap vi fått och vilka fantastiska lekar det blivit. 


Klassens timme där klassvärden håller i aktiviteten och förklarar regler. 


Repetition på våra kroppsdelar. 

Trevlig helg önskar klass 1-4 A grupp 1Inga kommentarer:

Skicka en kommentar