tisdag 13 september 2016

Blogg och kontaktlista.

Hej,

Det har visat sig vara problem för vissa att se foton via bloggappen. Jag är osäker på varför men försöker kolla upp om det beror på ny uppdatering eller bugg. Rekommenderar er att gå in på bloggen via er webbläsare på mobilen och lägga till sidan på hemskärmen. Osäker på hur det ser ut på en Android, men på iPhone är det en fyrkant med en pil som pekar uppåt, längst ner (ni kan behöva toucha skärmen för att ramen ska komma upp). Där kan man välja "Lägg till på hemskärmen" så har ni en ikon som tar er direkt in i bloggen.

På föräldramötet fick vi en önskan om att sammanställa en kontaktlista över vårdnadshavare till eleverna i klassen. Jag har i dagsläget gjort en lista över de som var med på föräldramötet och vill att ni som inte var där mejlar mig om ni INTE vill att ert namn, telefonnummer och/eller mejladress ska vara med på listan.

Om det är något ni undrar över gällande skolan, ert barn etc är ni alltid välkomna att kontakta oss. Om ni ringer och vi inte har möjlighet att svara så lämna ett meddelande så ringer vi upp när tillfälle ges.

Med vänlig hälsning,

Karin
karbe_s@edu.sollentuna.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar