onsdag 24 augusti 2016

Tisdag 23 augusti 2016

Hej och välkomna tillbaka till ett nytt läsår! 

Äntligen är det terminsstart och i förmiddags hade vi samling på skolgården där rektorn höll tal och våra 1:or släppte upp ballonger mot skyn. 


Ballongerna var svåra att se då solen lyste så stark, men det var en fin stund med mycket förväntan i luften. Nu är vi redo att börja det nya läsåret med allt vad det har att erbjuda. 

Vi visade de nya eleverna och lärarna runt på skolområdet så de vet var allt finns. Tillsammans med grannklassen (4-6) pratade vi om hur långt in i skogen man får gå bakom skolan (i vuxena sällskap) samt var lokalerna för de praktiskt-estetiska ämnena ligger. 

Eleverna har fått en plastmapp med viktiga papper att fylla i. Vi ber er vänligen att fylla i dem och lämna till oss så fort som möjligt. Det är bland annat kontaktinformation/medgivande/specialkost som vi behöver samla in. 

Alla föräldrar kommer bli inbjudna till ett föräldramöte i början av september. Då så väl rektor som vi personal deltar och ger ut viktig information inför läsåret och sådant som är bra att veta. 

Vi som jobbar i klassen detta läsår är precis som i våras Cilla, Asad, Ewa och Karin samt våra två nya kollegor Henri och Johan(även 4-6). 

Har ni några frågar så kontakta oss via våra telefonnummer till klassrummet eller fritids. 

Klassrum: 0859496737
Fritids: 0859496709 / 0739151709 

Lämna meddelande om vi inte svarar så kontaktar vi er så fort vi får tid. 

Vi hörs och ses! 
Hälsningar elever och personal i 1-4A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar