fredag 10 juni 2016

Fredag 10 juni Veckan som gått

Hej, 

Vi har haft en väldigt bra vecka. I onsdags besökte vi Spårvägsmuseet som ni kan se bilder ifrån i ett tidigare inlägg här på bloggen. Vi hade en fin dag och missade det tråkiga regnvädret. 

På idrotten sprang vi intervaller i Rösjöspåret. Svettigt men kul. I biblioteket hade vi högläsning. Det blev mycket skratt till en annars väldigt spännande bok. 


I dag fredag hälsade våra två nya klasskamrater på oss under morgonens samling och soltimme. Vi kommer alltså bli 9 elever till hösten och det är spännande och kul att lära känna nya kompisar samt bli en större klass. 

Här är vi! 

På soltimmen berättade vi om de regler som vår klass bestämt ska gälla i klassrummet. Det blev fina diskussioner kring varför vi har regler och vad de hjälper oss med. Vi har även regler på rasten. Bland annat att vi på halv 10-rasten leker gemensamt den första kvarten. Det är för att alla ska vara med , att ingen ska känna sig utanför samt att det utvecklar olika färdigheter som är viktiga. Samspel, turtagning etc. 


Kom-ihåg-leken är populär. Vi memorerar de sakerna som ligger i mitten, vänder oss om och ska sedan komma på vilket föremål som tagits bort av en kompis när vi får titta igen. 

Nästa vecka

Torsdag - Skolavslutning 

- Personalen kommer vara på plats i klassrummet vanlig tid kl 8.00. För de elever som kommer med taxi (eller som blir lämnade kl 8.00) har vi samling som vanligt och tittar på foton från våren. 

- Klockan 9.00 är det avslutning med sång och tal på skolgården. 

- Efter skolavslutningen är det fritids. 

Trevlig helg, 1-4 AInga kommentarer:

Skicka en kommentar