fredag 20 mars 2015

Fredag

Vilken härlig dag vi haft idag! 

Vi har rockat sockor hela dagen, vilket betyder att vi har pratat om olikheter. Vi har tittat på film och att alla är olika. Vi har tittat på oss själva och konstaterat att vi alla ser olika ut och att vi alla är olika och tycker om olika saker. Vi har lekt följa John men man ska göra olika dvs inte som den som är John. Vi har även letat olikheter i bilder.


På eftermiddagen arbetade vi även med likheter.

Eleverna pratade om solförmörkelsen så vi tittade på vad det är och att det inte är något farligt. Men däremot så får man inte titta mot solen. Vi gjorde en skiss tillsammans.


Vi satt i matsalen när den var som mest och när vi tittade ut så såg vi att det var lite mörkare än tidigare. Men eleverna blev lite besvikna att det inte blev mörkare.

På eftermiddagen höll Mariana i klassens timme. Vi lekte dansstopp och hela havet stormar. Sedan var det träslöjd och vi avslutade veckan med matematik och svenska.

Hugo och David var på Äventyrsraketen hela dagen. De hade det toppen och var mycket nöjda när de kom tillbaka. Bilder och text kommer på måndag!


Nästa vecka:
måndag - idrott 
tisdag - Lukas och Max ska till Äventyrsraketen. Matsäck för er!
torsdag - simning
fredag - Äventyrsraketen kommer hit och arbetar tillsammans med Hugo och David.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar