fredag 13 februari 2015

Fredag

Så var det fredag igen!
Jag vill tacka er som varit här på samtal den här veckan! Det är alltid lika trevligt att träffa föräldrar och kul att eleverna får visa vad de gör i skolan. Vi som inte setts ännu ses nästa vecka.

Idag har vi arbetat med svenska på morgonen. Några elever läste böcker och några skrev meningar på i-pad.

Efter rasten spelade eleverna ma- och sv-spel. Eleverna delades in två och två och fick sedan tillsammans välja ett spel som de ville spela. Vilket samarbete det var och vilken hjälpsamhet som eleverna visade när de skulle räkna ut svar eller flytta pjäser! Jätteduktiga!


På eftermiddagen höll David i klassens timme. Vi lekte pipleken vilket var så kul så vi hann inte med knäleken. Den sparar vi till på måndag.

Sedan hade klassen träslöjd och den blåa gruppen hade matematik och svenska medan den röda gruppen hade hemkunskap.

Det är så roligt när eleverna har gjort något som de är stolta över. Då vill de ta kort och lägga in det i bloggen så att alla kan se. Här är Valdemars fina lastbil!Nästa vecka:
Måndag - idrott
Torsdag - simning
Förhoppningsvis blir vår belöningsburk full nästa vecka så vi hinner åka och bowla innan sportlovet...

Efter sportlovet kommer en period då det händer många spännande saker. De olika grupperna kommer göra utflykter till Stockholm respektive i Sollentuna, Naturskolan kommer och de elever som inte varit på Äventyrsraketen kommer att åka dit. Mer info kommer nästa fredag samt att det står i kalendern. Om man klickar på händelsen i kalendern så står mer info.

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar