torsdag 18 december 2014

Tack för den här terminen

Så har det gått en hel termin av det här läsåret. Det har varit en fantastisk termin på många sätt! Vi började stort med lägerskolan på Barnens ö vilket var väldigt lyckat. Lägerskolan gjorde att vi lärde känna varandra under roliga former och vi fick en fantastisk upplevelse tillsammans. Sedan har vi arbetat på och eleverna har lärt sig mycket under den här terminen. Det är härligt att se hur glädjen att lära sig finns hos eleverna! Många elever har tagit stora steg i sin läsinlärning, vilket är jättekul att se. Eleverna har även blivit trygga i sig själva vilket vi ser när de ska berätta inför klassen eller när de ska argumentera varför det ska vara ett =tecken och inte ett +tecken innan svaret i en additionsuppgift. 


Många elever har längtat till jullovet under de senaste veckorna, vilket har varit tydligt. Många ska göra roliga saker vilket de längtar efter. Även vi vuxna ser fram emot jullovet och en chans att hämta andan och samla krafter inför en spännande vårtermin. 


Idag öppnade vi sista luckan i vår adventskalender. Det var en hälsning från Hugo och Cilla i Thailand. Vi skickade även en julhälsning tillbaka till dem. 

Vi tittade på termometern i morse och konstaterade att snön nog inte kommer att ligga kvar. Det var fortfarande plusgrader ute. Vi har inte en enda morgon haft minusgrader på termometern. Vi hoppas att vi får det nästa år!

Idag var det sista simningen och då fick eleverna till deras stora förtjusning bara leka. Vi simmade tillsammans med 4-6B för att de skulle hinna tillbaka till avslutningen.

Avslutningen var på skolgården. Vi sjöng "Tänd ett ljus och låt det brinna". Sedan höll rektorn tal och andra klasser sjöng. 

Skolan startar igen torsdagen den 8/1 enligt schema. (Glöm inte badkläder!) 

Alla vi i 1-4A önskar er en 
God Jul och ett Gott Nytt År!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar