tisdag 1 april 2014

Första april

I morse när eleverna kom berättade jag att det äntligen var vår och för att visa det skulle man idag ha tröjor och jackor bakochfram. Vi vuxna hade skjortor och koftor bakochfram, vilket eleverna tyckte såg mycket märkligt ut. Men de trodde på oss och de flesta vände på sina tröjor. När vi skulle gå ut på rast satte vi på oss jackorna bakochfram och samlades vid trappan. "April, april din dumma sill. Jag kan lura dig vart jag vill." :) Eleverna ville dock inte vända tillbaka jackorna utan sprang glada ut på rast och skulle lura de andra eleverna :) Sedan har resten av dagen ägnats åt mycket lur och skoj. Det har varit många spindlar och andra djur i håret och bakom oss...
Trots allt lurande har vi hunnit med att arbeta lite också. På förmiddagen arbetade vi med matematik och svenska och efter rasten var det musik. 

På eftermiddagen åkte grupp 2 till Sollentuna centrum och köpte en fotboll till klassen. Grupp 1 arbetade med svenska och sedan hade vi SO där vi tittade på en film om brandmän. Arbetet med brandmän ska så småningom resultera i böcker som eleverna själva ska göra på i-paden.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar