fredag 29 november 2013

Veckobrev vecka 48

Så har åter en vecka gått och nu börjar terminen snart leda mot sitt slut. I veckan infann sig även adventsstämningen med adventssamlingen i kyrkan igår och idag tände vi ljus och hade avslappning på morgonen.

Den här veckan har vi varit lite kort om personal då flera har varit sjuka. Därför fick vi idag ställa in träslöjden. Istället tittade vi på en film som avslutning på dagen och veckan. Asad är sjukskriven nästa vecka också och då kommer Sohelia från 4-6B att vara med oss. 

På engelskan håller vi på med kroppsdelar. Klassen är uppdelad i grupper och en grupp är med Jesper och den andra med mig. Grupp 2 som är med mig spelade memory med kroppsdelarna. Det är kul att se att eleverna kommer ihåg fler och fler ord för varje gång. Eye kommer vi ihåg från förra gången då Lova fick något i sitt öga och sa aj :) Leg kopplar vi ihop med leggings som vi ju har på benen. 

Den här veckan har eleverna ritat sina bidrag till Nobeltävlingen. De skulle rita något som har med vänskap att göra och hur man är en bra kompis. Det blev jättefina teckningar som nu är lämnade till juryn. Den 10:e december blir det prisutdelning i matsalen.

Nästa vecka är det halv studiedag för lärarna på tisdag (från kl 12.30), men fritids är öppet som vanligt. 

Jag vill återigen påminna om Luciatåget som vi har för er föräldrar torsdagen den 12/12 kl 8:30 i matsalen. Glöm inte att kolla över Luciakläderna! (Hör av er snarast om ni inte har kläder.)

Trevlig första advent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar