fredag 22 november 2013

Veckobrev vecka 47

Den här veckan var en kort vecka eftersom det inte var någon skola i måndags. Det gjorde att allt blev lite skevt (tyckte både jag och eleverna). Bland annat hann vi inte med någon sv-läxa. Men eftersom vi förra veckan hade läsvecka och läste extra mycket så fokuserade vi på matematiken den här veckan. Nästa vecka blir som vanligt igen. 

På so:n har vi börjat fundera kring vilka frågor som eleverna vill ställa till er föräldrar. Det är väldigt skilda frågor bla. vad ni heter, hur gamla ni är och vilken som är er favoritmat. Idag gick några elever ner till ICA och köpte frimärken. Nästa vecka fortsätter vi att skriva breven, men det kommer nog dröja ytterligare någon vecka innan breven blir helt klara. 

Nästa vecka kommer vi att börja med årets Nobeltävling som är på skolan. Eleverna ska få måla vad vänskap är för dem och sedan berätta eller skriva vad de har målat. Innan vi börjar med målandet kommer vi att prata om hur en bra kompis är och vad vänskap är.

På torsdag kommer vi att gå till Edsbergskyrkan för en kort adventssamling och på fredag tänder vi första ljuset. Tänk att det snart är jul. Det är det svårt att tro. 

Jag vill även påminna om särskolans Luciatåg dit ni föräldrar är välkomna, den 12/12 kl 8:30 i matsalen! Glöm inte att redan nu se efter så att ni har Luciakläder (behöver ni hjälp med det så hör av er så snart som möjligt till mig).

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar