fredag 27 september 2013

Veckobrev vecka 39

Nu har hösten verkligen slagit klorna i oss. På mornarna är det mycket kallt med frost till och med. Det gäller att eleverna har varma kläder med sig. Alla elever har en korg i hallen där man kan lägga extrakläder. Skicka gärna med ett par extra vantar och en mössa som kan ligga kvar. 

Den här veckan har handlat mycket om konserten som vi var på igår. Innan konserten förberedde vi oss genom att titta på bilder från Musikaliska och lyssna på musiken från konserten. Vi tittade även på hur vi skulle ta oss till och från konserten. Själva konserten var mycket lyckad. Eleverna tyckte att det var roligt och de var väldigt duktiga under hela eftermiddagen. Idag har vi efterarbetat konserten genom att titta på kort från den och genom att skriva om den. 

Nästa vecka är det halv studiedag för oss lärare på onsdag. Det innebär att undervisningen slutar kl 12.00. Eleverna åker dock och badar ändå, så badkläder med!

Ni som har haft utvecklingssamtal och där vi har kommit överens om läxor så kommer de att komma igång nästa vecka. Exakt vilken dag som läxorna kommer att komma hem håller jag än så länge lite öppet. Men man kommer ha flera dagar på sig att göra läxan så det inte blir så stressigt för er och eleverna.

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar